loader
Foto

Galerie foto

Festivalul Naţional de Folclor „Ion Albeşteanu” - Gala laureaţilor

Mirecuri, 25 ianuarie, de la ora 19:00, la TVR 3, în cadrul emisiunii „ Cântec și poveste ” , v-am prezentat gala laureaţilor Festivalului Naţional de Folclor „Ion Albeşteanu”.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Festivalul naţional de folclor „Ion Albeşteanu” îşi propune să contribuie la descoperirea şi promovarea celor mai valoroşi tineri interpreţi de muzică populară, la stimularea interesului publicului pentru receptarea creaţiilor folclorice autentice, la valorificarea comorilor cântecului şi portului popular românesc şi introducerea sa în circuitul valorilor spirituale.

Gala laureaţilor Festivalului Naţional de Folclor „Ion Albeşteanu”

Recitaluri susţinute de Zinaida Bolboceanu, Constantin Lătăreţu, Nicolae Furdui Iancu (acompaniat de taraful „Crai Nou“), Tiţa Ştefan şi Valentin Albeşteanu (acompaniaţi de taraful „Ion Albeşteanu“).

Acompaniază orchestra „Doina Bărăganului“ – dirijor prof. dr. Cristian Obrejan.

Prezentatorul festivalul: Miruna Ionescu.

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova