loader
Foto

Evenimentele săptămânii, “Pe masa presei”

Miercuri, 30 octombrie 2013, imediat după "Jurnalul Regional", Tiberius Muşuroi alături de invitaţii săi jurnaliştii Gabi Balica şi Cornel Ungureanu  discută cele mai fierbinţi evenimente din Oltenia, la emisiunea “Pe masa presei”.

 

Tiberius Mușuroi
PE MASA PRESEI

Printre temele de săptămâna aceasta se numară începerea lucrărilor la scutul antirachetă de la Deveselu, localitate devenită peste noapte cea mai cunoscută comună din țară.

O altă temă de actualitate în Oltenia o reprezintă protestul dascălilor nemulțumiți de salariile mici, în special ale profesorilor debutanți și ale celor ce predau în mediul rural.

Pentru iubitorii sportului vom analiza și situația fotbalului craiovean care are începând cu acest sezon 2 echipe ce ocupă locurile fruntașe în cel de-al doilea eșalon an fotbalului românesc.

Râmâneți alături de TVR Craiova, miercuri de la ora 19:00, după Jurnalul Regional.

Foto: sxc.hu

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova