loader
Foto

Discutăm "Cu cărțile pe față" despre arta contemporană

Vineri, 23 octombrie de la ora 22:00 în premieră la TVR3 am discutat despre un proiect artistic de amploare desfășurat la  Râmnicu Vâlcea, gândit și finanțat de un antreprenor dornic să sprijine creația artistică contemporană.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Invitații acestei ediții a emisiunii "Cu cărțile pe față" au fost: Nicolae Sofianu –finantator proiecte artistice  și
Gheorghe Dican –artist plastic, președinte filiala Vâlcea UAP

În urmă cu patru ani  Nicolae Sofianu organiza Salonul Național de Artă Contemporană   cu aproape 500 de lucrări ale unor artiști din intraga țara, iar de curând a lansat un album care cuprinde aceste lucrări. Prilej de a vorbi în cadrul emisiunii despre investiția privată în artă contemporană, dar și despre rolul Uniunii Artiștilor Plastici din România în acest moment.

La evenimentul de lansare al Albumului am avut ocazia de a vorbi despre aceste probleme cu președintele UAP, Petru Lucaci, precum și cu alți artiști și critici cunoscuți.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
Ce ne oferă luna mai din punct de vedere numerologic

Miercuri, 8 mai, de la ora 16.00 vă așteptăm, în direct, la TVR Craiova, cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv".

Interviul Zilei -

Interviul Zilei - "Salvator din pasiune" | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

“Salvator din pasiune” este o provocare lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin unitățile subordonate prin care cei ...

Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

 

#tvrcraiova