loader
Foto

Detoxifiere și mișcare | VIDEO

Detoxifiere și mișcare. Acestea sunt recomandările specialiștilor după o perioadă destul de îndelungată de răsfăț culinar. Mulți români au uitat de cântar și de orice dietă astfel că au acumulat calorii peste măsură.

 

Cei mai conștienți de beneficiile unui regim de viață sănătos apelează la sfatul nutriționiștilor sau merg să-și ardă caloriile la sală. Perioada exceselor culinare a trecut și este binevenită o detoxifiere cu ajutorul fructelor și al legumelor – recomandă nutriționiștii, care nu uită să ne atenționeze și asupra cantității de alimente pe care le mâncăm, dar și a orei la care luăm ultima masă a zilei.

Copiii, în special, sunt afectați de lipsa mișcării, la care se adaugă consumul necontrolat de dulciuri și sucuri. În această perioadă, nutriționiștii ne recomandă să nu neglijăm consumul de alimente care contribuie la creșterea imunitatii organismului.

Pentru a avea un corp sănător, alimentația echilibrată trebuie combinată neapărat cu mișcarea, spun specialiștii. Imediat cum s-au deschis sălile de fitness, au și venit primii doritori să facă sport – unii de întreținere, alții pentru performanță.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova