Detoxifiere și mișcare | VIDEO
joi, 07 ianuarie 2021
Detoxifiere și mișcare. Acestea sunt recomandările specialiștilor după o perioadă destul de îndelungată de răsfăț culinar. Mulți români au uitat de cântar și de orice dietă astfel că au acumulat calorii peste măsură.
craiova

Cei mai conștienți de beneficiile unui regim de viață sănătos apelează la sfatul nutriționiștilor sau merg să-și ardă caloriile la sală. Perioada exceselor culinare a trecut și este binevenită o detoxifiere cu ajutorul fructelor și al legumelor – recomandă nutriționiștii, care nu uită să ne atenționeze și asupra cantității de alimente pe care le mâncăm, dar și a orei la care luăm ultima masă a zilei.

Copiii, în special, sunt afectați de lipsa mișcării, la care se adaugă consumul necontrolat de dulciuri și sucuri. În această perioadă, nutriționiștii ne recomandă să nu neglijăm consumul de alimente care contribuie la creșterea imunitatii organismului.

Pentru a avea un corp sănător, alimentația echilibrată trebuie combinată neapărat cu mișcarea, spun specialiștii. Imediat cum s-au deschis sălile de fitness, au și venit primii doritori să facă sport – unii de întreținere, alții pentru performanță.