loader
Foto

Despre Festivalul "Maria Tănase" la Reporter sud

Vineri, 15 noiembrie 2013 de la ora 21:00 pe TVR Craiova, în cadrul emisiunii "Reporter sud" vă propunem să urmăriți un reportaj despre istoria și prezentul Festivalului "Maria Tănase".

 

Laura Constantinescu
REPORTER SPECIAL

În urmă cu 44 de ani,  Cetatea Banilor găzduia  prima ediție a festivalului  închinat doamnei cântecului popular românesc, Maria Tănase.
Vă propunem un reportaj despre începuturi dar și despre prezentul acestui festival, ajuns la a XXII-a ediție,protagoniști fiind Paula Dogăroiu - etnomuzicolog, inițiator al acestui festival, Amelia Etegan - director CJCPCT Dolj  și Zorina Bălan - câștigătoarea Marelui Premiu și a Premiului de popularitate , editia 2013.

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova