loader
Foto

Galerie foto

Colinde și premii din Oltenia la "Regional Cafe"

Joi, 11 decembrie, de la ora 08:00, vă dăm din nou deșteptarea, în direct din Oltenia, la TVR Craiova, TVR3 și online pe TVRplus.ro.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Premiile oferite de librărie.net și invitațiile la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0251.50.61.61 pentru a vă înscrie în concursul nostru.

Alături de Alina Șerban și Doru Ciolacu vor fi: Liviu Olteanu - care ne va colinda, Almelia Etegan - managerul CJCPCTC Dolj, Alexandru Arambasa - hair-stylist și preotul Adrian Ivan - Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității din Craiova.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

12:00 România în bucate

(reluare)

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova