loader
Foto

"ColinDar" cu Paula Seling, în direct la TVR Craiova

Vineri, 05 decembrie, de la ora 19:00, în direct la TVR Craiova și online pe TVRplus.ro, vă invităm să urmăriți un eveniment devenit deja tradiție în Craiova, spectacolul ColinDar.

 

Ajuns la cea de-a opta ediție, spectacolul caritabil de colinde organizat de Asociaţia Vasiliada se va desfăşura la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Bănie, începând cu ora 19:00.

Anul acesta, concertul va fi deschis cu o suită de colinde bizantine interpretate de Grupul psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, al Catedralei mitropolitane din Craiova, și va continua cu un recital al corului Liceului de Arte „Marin Sorescu”.

Paula Seling va fi însoțită de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficiente de auz de la Scoala Speciala „Sf. Vasile”, vor transpune în limbaj mimico-gestual colindele interpretate de îndrăgita artistă.

Fondurile obținute în urma acestui eveniment vor fi orientate catre programul de sprijin pentru persoane cu dizabilități, implementat de Asociația Vasiliada.

În calitate de partener media, TVR Craiova s-a alaturat în susținerea acestei cauzei sociale. Spectacolul va fi transmis în direct la TVR Craiova dar poate fi rumărit și online pe TVRplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova