loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR 3 - la Zilele Municipiului Craiova

Duminică, 07 iunie, de la ora 17:00, la TVR 3 şi TVR Craiova ați putut urmări o ediție specială, dedicată Zilelor Municipiului Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În perioada 1-7 iunie, Primaria Municipiului Craiova organizează cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Municipiului Craiova.

Debutul din acest an al Zilelor Municipiului Craiova coincide cu ziua copiilor, astfel craiovenii sunt invitaţi în lumea de basm a copilăriei. Spectacolele de teatru şi de muzică, atelierele de hand made, de pictură sau face-painting, expoziţiile de carte, concursurile de karting şi de desene pe asfalt, au loc în fiecare zi, până pe 7 iunie, când petrecerea dedicată Orașului Craiova se încheia cu o spectacolul susţinut de Loredana în Piaţa Mihai Viteazu. Alte vedete invitate să le cânte craiovenilor sunt: Antonia, Alex Velea, Horia Brenciu şi trupele Akcent şi Bere Gratis.

Caravana TVR3 este și ea prezentă în Cetatea Banilor. Vă invităm să petreceţi alături de noi momente de neuitat la Zilele Municipiului Craiova: târg de meşteri populari, expoziţie de flori, spectacole şi concerte în aer liber, și o plimbare prin Centrul Vechi al Craiovei, recent inaugurat, și extrem de animat în aceste zile de sărbătoare!

Vă așteptăm duminică, 07 iunie, de la ora 17:00, la TVR Craiova, TVR3 și online pe TVRplus.ro.

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova