loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR3 la Herculane

Duminică, 1 februarie, de la ora 17:00 la TVR Craiova și TVR3 mergem împreună cu "Caravana TVR3" în stațiunea Herculane.

 

ALINA ŞERBAN
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+

De această dată,  echipa de la TVR Craiova vă invită  să vă relaxaţi,  să luaţi o  ‘’gură’’ de aer curat şi să  ascultaţi muzică bună  în compania  Niculinei  Stoican şi  a lui Petrică Mâţu Stoian. Unde anume? Nu foarte departe de Drobeta Turnu Severin, la Herculane.

Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1848 de ani.

Situată pe Valea Cernei, la 5 km de principala arteră rutiera ce leaga vestul țării de București – D.N. 6 (E70) și calea ferată internațională București – Timișoara – Moravița.

Stațiunea Băile Herculane este integrată în Parcul Național Valea Cernei-Domogled, și are o poziție deosebit de pitorească. Așezarea ei atractivă pe fascinantă vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiași paralelă cu Nisa și Veneția, îi conferă un climat agreabil, cu influențe mediteraneene.

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVRplus.ro

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova