loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR3 la Herculane

Duminică, 1 februarie, de la ora 17:00 la TVR Craiova și TVR3 mergem împreună cu "Caravana TVR3" în stațiunea Herculane.

 

ALINA ŞERBAN
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+

De această dată,  echipa de la TVR Craiova vă invită  să vă relaxaţi,  să luaţi o  ‘’gură’’ de aer curat şi să  ascultaţi muzică bună  în compania  Niculinei  Stoican şi  a lui Petrică Mâţu Stoian. Unde anume? Nu foarte departe de Drobeta Turnu Severin, la Herculane.

Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1848 de ani.

Situată pe Valea Cernei, la 5 km de principala arteră rutiera ce leaga vestul țării de București – D.N. 6 (E70) și calea ferată internațională București – Timișoara – Moravița.

Stațiunea Băile Herculane este integrată în Parcul Național Valea Cernei-Domogled, și are o poziție deosebit de pitorească. Așezarea ei atractivă pe fascinantă vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiași paralelă cu Nisa și Veneția, îi conferă un climat agreabil, cu influențe mediteraneene.

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVRplus.ro

9:30 PRIM (R)

-plan obiectiv ( reluare) prima parte (Reluare)

10:30 Actual Regional (R)

( reluare ) (Reluare)
 
„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova