loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiș: Ottelo – partea I

Luni, 17 februarie, de la ora 20:30, la TVR3 ați putut urmări, în premieră absolută pentru Craiova, spectacolul de operă „Otello” de Giuseppe Verdi, pus în scenă de Rareș Zaharia, un tânăr regizor stabilit din anul 2003  în Franța.

 

Roxana Mihai
Cap de Afiş

UPDATE: Ediția din 17 februarie este disponibilă online pe TVR+

Spectacolul îi va avea în distribuție pe Marius Budoiu – actualmente director al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca (Otello), Dragana Radakovic – Serbia (Desdemona), Ștefan Ignat – București (Iago), Diana Ardelean – Timișoara (Emilia), Florin Ormenișan (Cassio), Ion Sandu Filip (Roderigo), Sorin Drăniceanu (Lodovico), Dragoș Drăniceanu (Montano) și Adrian Grădinaru (Un sol).

La pupitrul dirijoral: Gheorghe Stanciu, fost director al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Lumea de aproape

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova