loader
Foto

Câștigătorii festivalului "Corabia de aur" în direct la TVR Craiova

Alina Șerban și Doru Ciolacu v-au dat întâlnire și astăzi, 30 septembrie, de la ora 19:00, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro la o nouă ediție a emisiunii "Seară deschisă".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă pe TVR+

În direct, din platoul emisiunii "Seară deschisă", am discutat cu Cosmin Dragoste - managerul Casei de Cultură "Traian Demetrescu" din Craiova și Radu Antohi - președintele Convenției Organizațiilor Studențești Craiova.

În cea de-a doua parte a emisiunii, i-am avut ca invitați pe Claudia Dumitru - câștigătoarea Premiului I de la Festivalul "Corabia de Aur" și Silviu Țucmeanu - câștigătorul Premiului al II-lea.

Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Populară şi Uşoară „Corabia de Aur” a vut loc în Piaţa Independenţei din faţa Primăriei Corabia, în perioada 19 – 21 septembrie.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova