loader
Foto

Câștigătorii festivalului "Corabia de aur" în direct la TVR Craiova

Alina Șerban și Doru Ciolacu v-au dat întâlnire și astăzi, 30 septembrie, de la ora 19:00, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro la o nouă ediție a emisiunii "Seară deschisă".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă pe TVR+

În direct, din platoul emisiunii "Seară deschisă", am discutat cu Cosmin Dragoste - managerul Casei de Cultură "Traian Demetrescu" din Craiova și Radu Antohi - președintele Convenției Organizațiilor Studențești Craiova.

În cea de-a doua parte a emisiunii, i-am avut ca invitați pe Claudia Dumitru - câștigătoarea Premiului I de la Festivalul "Corabia de Aur" și Silviu Țucmeanu - câștigătorul Premiului al II-lea.

Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Populară şi Uşoară „Corabia de Aur” a vut loc în Piaţa Independenţei din faţa Primăriei Corabia, în perioada 19 – 21 septembrie.

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova