loader
Foto

Galerie foto

Bucuria Colindelor

Mădălina și Alina Amon ne-au fost alături într-o nouă ediție a emisiunii "Spirit și credință" dedicată colindelor de Crăciun.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

Tabloul sărbătorilor de iarnă ar fi incomplet fără colinde. Atunci când trăim sărbătorile de iarnă, dincolo de bucuria întâlnirii cu acei care ne sunt dragi, trebuie să acordăm atenție sărbătorii în sine.

Bradul, nu este altceva decât toiagul, prezența lui Iisus Hristos în fiecare casă și este bine șă avem în minte lucrul acesta, că, de fapt, Sărbătoarea Crăciunului nu este altceva decât sărbătoarea iubirii, a iubirii lui Dumnezeu care vine, se naște, devine Dumnezeu om și trăiește împreună cu noi, astfel încât să ne învețe să ne ridicăm trei sferturi în cer și să rămânem doar un sfert în humă.

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova