loader
Foto

Galerie foto

Bala, izvor de sănătate

Marţi, 14 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Craiova şi TVR 3 ne-am revăzut, în direct, la "Tableta de Sănătate" cu Ramona Săseanu.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Invitații acestei ediții sunt: DANIELA GABRIELA LICU - director Casa Judeţeană de Pensii Dolj, GABRIELA POPESCU – Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă - director economic Sucursala Bala și dr. DANIELA NICA - Baza Tratament, Hotel CEREŞ.

Statiunea Bala este situată în judeţul Mehedinţi, la 50 km de municipiul Drobeta Turnu-Severin, pe drumul care face legătura cu Şovarna şi Ilovăţ.

Staţiunea dispune de rezerve apreciabile de apă minerală şi nămol terapeutic, fiind profilată pe cura internă şi externă. Izvoarele minerale se găsesc pe Valea Chiciora, mic afluent al pârâului Râieni.

Nămolul terapeutic este utilizat în reumatism degenerativ, reumatism articular, stări alergice după reumatism sau infecţii, afecţiuni ginecologice, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, sechele musculo-articulare după traumatisme.

Urmăriți, emisiunea "Tableta de Sănătate" la TVR Craiova și TVR3, marți 14 aprilie, de la ora 19:00.

 

9:30 PRIM (R)

-plan obiectiv ( reluare ) prima parte (Reluare)

10:30 Educați 9 (R)

( reluare ) (Reluare)
 
Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” este difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

 

#tvrcraiova