loader
Foto

Ansamblul Artistic Oltenașii vine la "Regional Cafe"

Miercuri, 1 aprilie, de la ora 8:00, echipa emisiunii matinale de la TVR Craiova vă așteaptă, în direct și pe TVR 3, dar și online pe TVR+, la o nouă ediție "Regional Cafe" din Oltenia.

 

Doru Ciolacu
Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Vă invităm la o ediție plină de premii oferite de Diverta, dar și joc și voie bună altaturi de micuții talentați de la Ansamblul Artistic Oltenașii - Basarabi.

Despre Campania "Gesturile mici fac oamenii mari" ne va vorbi preotul Adrian Stanulica, președintele Asociației "Vasiliada" din Craiova.

În cadrul rubricii "La apel" vine dl. general de brigadă dr. Constantin Florea de la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mihai Bravul" Craiova, pentru a ne oferi detalii despre Ziua Jandarmeriei Române, din 3 aprilie.

***

Emisiunea Regional Cafe poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova