loader
Foto

Alina și Doru vă dau deșteptarea la "Bună dimineața, Oltenia"

Marţi, 20 ianuarie, de la ora 08:00, vă dăm din nou deşteptarea la TVR Craiova într-o nouă ediție a emisiunii "Bună dimineaţa, Oltenia".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!

Alina Șerban şi Doru Ciolacu vă invită să le fiți alături, de la ora 8:00, în direct, la TVR Craiova, dar și online pe www.tvrplus.ro pentru două ore pline de informații din întreaga Oltenie.

Noutăți legate de APIA Dolj (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură), aflăm chiar de la dl. director Cătălin Resceanu.

Mădălina Florescu - purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene "Al. și Aristia Aman" este prezentă în cadrul rubricii "Cartea săptămânii", iar voia bună este asigurată de Adelina Dinu, câștigătoarea Premiului I în cadrul Festivalului Internațional de la Vatra Dornei.

6:00 Sport maxim

(reluare)

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova