loader
Foto

Alina și Doru vă dau deșteptarea la "Bună dimineața, Oltenia"

Marţi, 20 ianuarie, de la ora 08:00, vă dăm din nou deşteptarea la TVR Craiova într-o nouă ediție a emisiunii "Bună dimineaţa, Oltenia".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!

Alina Șerban şi Doru Ciolacu vă invită să le fiți alături, de la ora 8:00, în direct, la TVR Craiova, dar și online pe www.tvrplus.ro pentru două ore pline de informații din întreaga Oltenie.

Noutăți legate de APIA Dolj (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură), aflăm chiar de la dl. director Cătălin Resceanu.

Mădălina Florescu - purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene "Al. și Aristia Aman" este prezentă în cadrul rubricii "Cartea săptămânii", iar voia bună este asigurată de Adelina Dinu, câștigătoarea Premiului I în cadrul Festivalului Internațional de la Vatra Dornei.

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova