loader
Foto

Ziua Mondială a Teatrului la TVR Craiova | VIDEO

Sub genericul “TEATRUL ESTE VIAȚĂ”,  sâmbătă, 27 martie, am sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului la TVR Craiova.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Teatrul ne aduce împreună, ne oferă bucurie, ne deschide inimile și mintea, schimbându-ne modul de a gândi.

  • De la ora 16.30, vizionăm spectacolul "Berenger" – un recital Emil Boroghina, după „Ucigaş fără simbrie” de Eugène Ionesco.
  • La ora 18.30, Teatrul Elvira Godeanu din Targu Jiu ne invită la spectacolul "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", o adaptare pentru adulți a basmului lui Petre Ispirescu despre dorința omului de a opri timpul.
  • La ora 21.00, invitatul Mirelei Giodea este o legendă vie a teatrului românesc, Emil Boroghină, fost director al Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova și unul dintre cei mai prestigioși manageri de teatru din România.
  • La ora 22.00, intrăm împreună cu actorii Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova în "Casa cu suricate" de David Drábek pentru a cunoaște 3 surori și neobișnuitele lor povești de viață și de dragoste.

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova