loader
Foto

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau Somalia. Au avut această… şansă datorită Asociaţiei Studenţilor de la UMF care a organizat pentru a doua oară „Ziua culturii africane”.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

.
Evenimentul a pus în prim plan atât o moștenire spirituală bogată, cât și un prezent al multiculturalității și deschiderii.
.
Şi pentru că studenţii africani au vrut să împărtăşească şi altora din tradiţiile lor, din cultura complexă şi plină de vitalitate, i-au invitat la petrecere şi pe studenţii români, greci, dar şi pe câţiva studenţi africani din alte centre universitare ale ţării. Cu toţii au mâncat bucate africane, au cântat şi au dansat pe ritmurile ţărilor din care provin: Maroc, Tunisia, Algeria, Nigeria, Uganda, Mauritania, Egipt, Congo, Kenya sau Somalia.
.
La Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova sunt mai bine de 150 de studenţi cu origini pe continentul african.

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)

4:30 Cap de afiș

(reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova