loader
Foto

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau Somalia. Au avut această… şansă datorită Asociaţiei Studenţilor de la UMF care a organizat pentru a doua oară „Ziua culturii africane”.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

.
Evenimentul a pus în prim plan atât o moștenire spirituală bogată, cât și un prezent al multiculturalității și deschiderii.
.
Şi pentru că studenţii africani au vrut să împărtăşească şi altora din tradiţiile lor, din cultura complexă şi plină de vitalitate, i-au invitat la petrecere şi pe studenţii români, greci, dar şi pe câţiva studenţi africani din alte centre universitare ale ţării. Cu toţii au mâncat bucate africane, au cântat şi au dansat pe ritmurile ţărilor din care provin: Maroc, Tunisia, Algeria, Nigeria, Uganda, Mauritania, Egipt, Congo, Kenya sau Somalia.
.
La Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova sunt mai bine de 150 de studenţi cu origini pe continentul african.

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 

Urmărim "Caravana TVR 3 la tine acasă" - duminică, 16 iunie, la TVR Craiova, de la ora 14:00 și la TVR 3, de la ora 17:00.

Inteligența Artificială, program de studiu la Universitatea din Craiova | VIDEO

Joi, 13 iunie, la "Actual Regional", Luiza Paraschivu v-a propus o ediție despre oferta existentă la Universitatea din Craiova.  

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

publicat: joi, 13 iunie 2024

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim - Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova