loader
Foto

Zi de vară, până-n seară, marți 26 august

În această seară am aflat cine este câștigătorul excursiei în Corfu.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ultimele descoperiri ale arheologilor de pe șantierul de la Desa le-am aflat de la directorul Muzeului Olteniei - Florin Ridiche.

La agenda evenimentelor am văzut cum au primit copiii surpriza oferită cu ocazia deschiderii Festivalului "Papușile Ocupă Strada" organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret "Colibri" Craiova.

Mayla Bucci ne-a pregătit două rețete mediteraneene asezonate cu melodii de muzică populară oltenească, interpretate de Marcela Fota.

Tot în cadrul acestei ediții a avut loc tragerea la sorți pentru determinarea câștigătorului concursului nostru. LENUTA PASCALAU din Cluj-Napoca este fericita câștigătoare a unei vacanțe în insula Corfu din Grecia. Felicitari.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova