loader
Foto

"Zi de vară, până-n seară" - evenimente culturale în Craiova

Miercuri, 3 septembrie, de la ora 19:00, Simona Mușuroi și Doru Ciolacu v-au dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii "Zi de vară, până-n seară"

 

Doru Ciolacu
Simona Mușuroi
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Invitații acestei ediții au fost: Adriana Teodorescu, manager al Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri Craiova, care ne-a povestit cum a decurs Festivalul "Puppets occupy street" și Cosmin Dragoste, manager al Casei de Cultură Traian Demetrescu Craiova.

Lino și Mayla Bucci ne-au prezentat două rețete delicioase, ieftine și ușor de pregătit. V-am așteptat și la numărul de telefon 0251.50.61.61 pentru a vă înscrie în concursul nostru și a câștiga cărțile oferite de librărie.net.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova