loader
Foto

"Zi de vară, până-n seară" cu concursuri si premii

Joi, 14 august, de la ora 19:00,  vă invităm să fiți alături de Alina Șerban și Doru Ciolacu pentru o șansă de a câștiga o excursie în Corfu și multe alte premii.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Puteți câștiga o vacanță superbă în Corfu, dar și loțiuni de plajă. Ce trebuie să faceți, aflați în această seară, în direct, de la ora 19:00, la TVR Craiova, TVR 3 sau on-line pe www.tvrplus.ro.

Invitații acestei ediții sunt: Ionuț Dumitrache - manager Casa de Cultură a Studenților Craiova și Rodia Chircu ce vine împreună cu Emil Pondila de la Calafat pentru a vă oferi muzică populară autentică.

După cum v-am obișnuit deja, în platoul TVR Craiova, va fi prezent și maestrul bucătar Lino Bucci împreună cu fiica sa, Mayla ce ne vor prezenta rețete delicioase și ușor de pregătit. Va așteptăm!

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova