loader
Foto

Galerie foto

"Vocea Populară pentru Copii"

Luni 1 iunie, de la ora 13:00, la TVR Craiova şi de la ora 17:00 la TVR 3, vă invităm să urmăriți prima ediție a emisiunii-concurs "Vocea Populară pentru Copii" desfășurată la Craiova în Centrul Istoric al oraşului.

 

Laura Constantinescu

Studioul Teritorial TVR Craiova în parteneriat cu Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021, Primăria Municipiului Craiova și Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a organizat, marţi 26 mai, în Centrul Vechi al Craiovei prima editie a emisiunii-concurs VOCEA POPULARĂ PENTRU COPII.

În competiție au intrat copii cu vârstele cuprinse între 8 și 13 ani din județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Teleorman.

Juriul a fost format din: Oana Bică – manager Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova, Amelia Etegan – manager CJCPCT Dolj și Mariana Ionescu Căpitănescu – solist profesionist și profesor de muzică.

Spectacolul a fost prezentat de îndrăgita interpretă Niculina Stoican și presărat cu numeroase momente artistice susținute de Ansamblul MUGURAȘUL din Simnicu de Sus - coregrafia Ionel Garoafă și de îndrăgitele interprete Niculina Stoican și Mariana Ionescu Căpitănescu.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova