loader
Foto

Promovarea artiștilor contemporani, la "Cult@rt" | VIDEO

În cadrul emisunii Cult@rt continuăm cele două campanii de susținere și promovare a creatorilor și artiștilor contemporani, campanii realizate în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, filiala Oltenia, respectiv cu Teatrul Național Marin Sorescu.

 

Mirela Giodea

Urmăriți o ediție "Cult@rt", difuzată duminică 24 mai de la ora 18:30, la TVR Craiova.

Invităm telespectatorii să îi cunoască mai bine pe scritorii din Oltenia și pe actorii naționalului craiovean, dar și să se îndrepte mai mult spre lectură și spre sălile de teatru.

Campania „Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!” îl are ca protagonist pe scriitorul Gheorghe Dănișor, iar în cadrul rubricii „Ia te uită!” o veți cunoaște pe actrița Petronela Zurba.

La rubrica ,,Ateliere și Galerii’’ vă invităm să descoperiți expoziția ,,Edificare’’ organizată de Muzeul de Artă din Craiova în colaborare cu MARe/Muzeul de Artă Recentă din București.

O expoziție retrospectivă a pictorului Gheorghe Berindei (1921-1999). Aproape necunoscut marelui public, artistul Gheorghe Berindei a fost unul din reprezentanții de seamă ai curentului neo-ortodoxist din arta și cultura națională, dar și un model de existență și de activitate artistică pentru tot ceea ce a însemnat geneza și dezvoltarea acelei arte care a constituit o alternativă la arta oficială a regimului comunist.

La rubrica ,,În scenă” veți cunoaște un alt artist apreciat în lumea internaţională a muzicii, dar aproape necunoscut în ţara sa. Încă o poveste de succes despre un tânăr muzician român. Răzvan Stoica impresionează publicul, pe mari scene ale lumii, cântând pe o vioară Stadivarius, alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, sau împreună cu orchestra de cameră „Camerata Stradivarius”.

0:00 Cu cărțile pe față (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova