loader
Foto

"Vedere cu Olteni": Motociclist | VIDEO

În ediția recentă a emisiunii „Vedere cu Olteni”, jurnalistul Doru Ciolacu a avut plăcerea de a discuta cu Viorel Alexe, un localnic de 63 de ani din comuna Breasta, județul Dolj, cunoscut pentru pasiunea sa neîncetată față de motociclete, motorete și tot ce există pe două roți.

 

Doru Ciolacu
Vedere cu olteni

Viorel Alexe își amintește cum a început această pasiune în tinerețe, când prima sa motocicletă, un model clasic, i-a deschis orizonturile explorării. 
.

.
În discuțiile cu Doru Ciolacu, Viorel a subliniat importanța motocicletelor în viața sa. Această pasiune depășește simpla utilizare a motocicletelor ca mijloc de transport; ea devine o formă de exprimare a identității personale și un mod de a lega prietenii.

Jurnalistul Doru Ciolacu a reușit să capteze esența acestei conversații, evidențiind nu doar povestea personală a lui Viorel, ci și contextul social și cultural al pasiunii sale. Asemenea lui Viorel, mulți olteni își găsesc în motociclete un sens al apartenenței și o modalitate de a trăi intens fiecare moment.

Interviul cu Viorel Alexe, așa cum l-a prezentat Doru Ciolacu, ne ajută să înțelegem mai bine nu doar un om și pasiunea sa, ci și o întreagă comunitate care, prin intermediul motocicletelor, reușește să îmbine tradiția cu modernitatea, într-un dans armonios pe două roți.

 

 

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 

Mirela Giodea și  Loredana Berneanu ne invită să descoperim la „Cultart” impactul reunificării artei contemporane cu tradițiile locale într-un ...

Festivalul

Festivalul "Crizantema de Aur" 2024 | VIDEO

publicat: duminică, 20 octombrie 2024

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de-a 57-a ediţie în anul 2024, reprezintă un moment ...

Memoria locului: Conacul familiei Golescu | VIDEO

Memoria locului: Conacul familiei Golescu | VIDEO

publicat: sâmbătă, 19 octombrie 2024

Duminică, 20 octombrie, de la ora 11:30, telespectatorii au fost invitați să descopere un capitol fascinant din istoria României prin intermediul ...

 

#tvrcraiova