loader
Foto

Varză oltenească pentru piețele din Ucraina | VIDEO

Varza produsă de legumicultorii din Olt ajunge şi în Ucraina. Prețul oferit este unul mulțumitor pentru producătorii locali, în condițiile în care piața locală este blocată pentru această legumă.

 


.
Autoritățile susțin că ucrainenii îşi doresc să achiziționeze de la legumicultorii din sudul județului și alte legume precum roșii, castraveți, ardei sau vinete. În piața din localitate ajung și tiruri din alte zone ale țării care vin să cumpere legume.
.
Varza albă produsă de legumicultorii din zona de sud a județului Olt ajunge în Ucraina. Săptămânal mai multe tiruri sunt încărcate cu această legumă iar prețul oferit de ucrainieni pe kilogramul de varză este unul mulțumitor pentru producătorii din zonă.

22:00 Serial românesc (R)

: ”Poveste imorală” - ep.3 (Reluare)

23:00 Vedere cu olteni

(reluare)
 

Joi, 16 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, v-am invitat la o nouă ediție "Literatura la Craiova", cu prof. Dan Ionescu.

Craiova a intrat în atmosfera de festival și ne bucurăm cu toții de spectacolele de pe scenele pregătite în oraș, de energia frumoasă a ...

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

 

#tvrcraiova