loader
Foto

„Vară pentru voi!”: Babasha și concertele Coldplay de la București | VIDEO

Prima ediție din noul sezon ne găsește divizați: a fost sau nu a fost rasism pe Arena Națională, la concertul Coldplay? Mai mai multe în ediția de luni, 17 iunie, de la ora 16:00, în direct la „Vară pentru voi”, pe TVR Craiova.

 

Loredana Berneanu
Vară pentru voi

.
Psihoterapeutul Irina Gruia ne va explica dacă publicul român este pretențios sau dacă există un resort rasist care l-a împins să huiduie. Vom urmări cum se desfășoară serile de psihodramă și de ce este această formă de terapie una dintre puținele cu rezultat rapid.

În cea de-a doua parte a emisiunii noastre, o vom cunoaște pe Alessia Nicolaie, eleva care a reușit o performanță istorică pentru Colegiul Național Elena Cuza: va reprezenta România la Concursul Internațional de dezbateri în limba germană Jugend Debattiert.

Cum a ajuns Alessia să surclaseze elevii din școlile cu predare în limba maternă, aflați de la ora 16, în direct la Vară pentru voi, pe TVR Craiova!

(w882)Realizator și moderator: Loredana Berneanu

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Concert aniversar Roberta Crintea - ”Ani frumoși de cântec” | VIDEO

Concertul aniversar Roberta Crintea - ”Ani frumoși de cântec” a fost difuzat pe 24 iunie, de la ora 18:30, la TVR Craiova.

„Satul meu

Duminică, 23 iunie, de la ora 8.00, pe TVR Craiova, am făcut cunoștință cu câțiva fermieri din județul Dolj.

Când începe admiterea anul acesta, care este oferta educațională la UMF Craiova pentru viitorul an universitar, dar și ce condiții de studiu ...

 

#tvrcraiova