loader
Foto

"Vara pentru voi", la TVR Craiova și TVR 3 | VIDEO

Ați urmărit o ediție "Vara pentru voi", marți, 2 iulie, în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3. O emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

 

Luiza Paraschivu
Vară pentru voi

.
Este perioada examenelor și a emoțiilor, atât pentru elevii care susțin aceste teste educaționale, cât și pentru părinți. Cum gestionăm aceste trăiri? Cum facem să ne învingem emoțiile și să reușim? Ne-a explicat Conf. dr. SILVIA PUIU, consilier pentru dezvoltare personală.

.
MARINA ALINA PANDURU
este singura femeie instrumentist din cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” Craiova. Marina cântă la nai, instrument de care este pasionată din copilărie.

(w882)Am dat o fugă și la EURO2024, să luăm “pulsul” suporterilor, înaintea meciului România – Olanda. Am văzut care este atmosfera în Germania, dar și în Gorj, la Polovragi, unde se fac pregătiri speciale pentru această seară.

 

 

19:00 Tableta de sănătate

20:00 Serial românesc (R)

: ”Detectiv fără voie” - ep.8 (Reluare)
 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova