loader
Foto

"Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova | VIDEO

Joi, 4 iulie, de la ora 16:00, v-am propus o nouă ediție "Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova. Emisiune realizată de Luiza Paraschivu.

 

Luiza Paraschivu
Vară pentru voi

.
(w882)Elevii au scăpat de examene, dar nu și de emoții. Cum s-a încheiat Bacalaureatul, dar și ce-i așteaptă în continuare pe absolvenții de gimnaziu, ne explică ALEXANDRU DANIEL ION, inspector școlar general, IȘJ Dolj.

(w882)De 16 ani, voluntari ai Asociației Studenților Basarabeni din Craiova ajută tinerii de peste Prut, care vor să învețe în România. Astăzi, ei sunt la Chișinău, pentru a promova Universitatea din Craiova. Ne dă detalii Daniel Caraion, vicepreședinte al Asociației Studenților Basarabeni din Craiova.

(w882)Ariana Covaci, o puștoaică de 14 ani, aduce aurul la Craiova. Ariana este noua campioană la scrimă, după ce a obținut locul I la Festivalul European de Scrimă pentru Tineret U14, de la Budapesta. LA VARĂ PENTRU VOI îi cunoaștem pe Ariana și pe antrenorul ei, Ovidiu Pîrvuleasa, profesor de scrimă la LPS “Petrache Trișcu” Craiova.
.
(w882)

22:00 Serial românesc (R)

: ”Războiul independenței” - ep.5 (Reluare)

23:05 Memoria locului

(reluare)
 

Joi, 4 iulie, de la ora 16:00, v-am propus o nouă ediție "Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova. Emisiune realizată de Luiza Paraschivu.

“Arta și, în general, cultura, te ajută și să îți depășești condiția” este de părere Toma Cuzin, iniţiatorul proiectului Film în sat. Cu acest ...

Călușarii din Dăbuleni s-au impus la Caracal | VIDEO

Zeci de cete de călușari și ansambluri au încântat iubitorii de dans tradițional în Parcul ,,Constantin Poroineanu” din Caracal, în cadrul unei ...

 

#tvrcraiova