loader
Foto

"Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova | VIDEO

Joi, 4 iulie, de la ora 16:00, v-am propus o nouă ediție "Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova. Emisiune realizată de Luiza Paraschivu.

 

Luiza Paraschivu
Vară pentru voi

.
(w882)Elevii au scăpat de examene, dar nu și de emoții. Cum s-a încheiat Bacalaureatul, dar și ce-i așteaptă în continuare pe absolvenții de gimnaziu, ne explică ALEXANDRU DANIEL ION, inspector școlar general, IȘJ Dolj.

(w882)De 16 ani, voluntari ai Asociației Studenților Basarabeni din Craiova ajută tinerii de peste Prut, care vor să învețe în România. Astăzi, ei sunt la Chișinău, pentru a promova Universitatea din Craiova. Ne dă detalii Daniel Caraion, vicepreședinte al Asociației Studenților Basarabeni din Craiova.

(w882)Ariana Covaci, o puștoaică de 14 ani, aduce aurul la Craiova. Ariana este noua campioană la scrimă, după ce a obținut locul I la Festivalul European de Scrimă pentru Tineret U14, de la Budapesta. LA VARĂ PENTRU VOI îi cunoaștem pe Ariana și pe antrenorul ei, Ovidiu Pîrvuleasa, profesor de scrimă la LPS “Petrache Trișcu” Craiova.
.
(w882)

18:30 Memoria locului

(reluare)

19:00 Tableta de sănătate

 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova