loader
Foto

Un secol în slujba turismului balnear

În minivacanţa de Sfânta Maria staţiunea Băile Govora a fost din nou, pentru câteva zile, capitala turismului balnear din România.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Staţiunea Băile Govora deține, în momentul de față, ce amai avloroasă arhitectură balneară din județul Vâlcea. Cea mai reprezentativă clădire, Hotelul Palace, a fost paroiectată la începutul secolului XX de francezul Ernest Doneaud.

După mulți ani, localitatea a devenit neîncăpătoare pentru turiștii care au dorit să își petreacă minivacanța de Sfânta Maria alături de govoreni, care au sărbătorit 100 de ani de la inaugurarea  reprezentativului hotel Palace.

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova