loader
Foto

Galerie foto

TVR Craiova va avea un sediu nou!

Piatra de temelie va fi pusă vineri, 3 noiembrie  2017, la ora 13.00, pe Calea Unirii, nr. 62, din Craiova. La evenimentul de începere a lucrărilor de construcţie au fost invitaţi să participe  domnul  Radu Preda, Preşedinte al Comisiei de Cultură şi Media din Senatul României  şi domnul Gigel Ştirbu, Preşedinte al Comisiei de Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă din Camera Deputaţilor.

 

ALINA ŞERBAN

Din partea conducerii Televiziunii Române vor fi prezenţi: doamna  Doina Gradea, Director - General  al SRTv,  domnul Raico Cornea, director TVR1, domnul Mircea Neacşa, director TVR3, domnul Sorin Burtea, director Studiouri Centrale, doamna Camelia Pătru, coordonator economic şi administrativ TVR3.

Studioul teritorial TVR Craiova a fost cel de-al patrulea post regional deschis de Televiziunea Română, cu prima transmisie la 1 decembrie 1998, având o zonă de activitate ce acoperă  şapte judeţe din sud-vestul  României.

Un proiect de o  importanţă strategică pentru TVR Craiova, pentru Televiziunea Română dar şi pentru comunitatea regională din această parte a ţării este investiţia de realizare a unui nou sediu pentru desfăşurarea activităţii de producţie şi transmitere de programe.

Investiţia,  în valoare de  5.241.350 lei este realizată doar din fonduri proprii. Clădirea este destinată spaţiilor de producţie şi de birouri pentru personalul  editoral, tehnic şi administrativ . Suprafaţa  desfăşurată a noului sediu va fi  de aproximativ 2000 mp şi va cuprinde 2 studiouri tv unul de  240 mp pentru realizarea de emisiuni,  respectiv  unul de 50 mp pentru transmiterea jurnalelor de ştiri.

Proiectul de realizare a construcţie a fost o prioritate pentru actuala echipă managerială a Studioului TVR Craiova, având în vedere spaţiul restrâns şi condiţiile dificile în care se desfăşoară activitatea în ultimii ani, după ce în anul 2005,  o parte a studioului  a fost distrusă într-un   incediu.

„ Conducerea Televiziunii  Române a susţinut acest proiect şi s-a  implicat activ în demararea şi  derularea procedurilor necesare pentru începerea investiţiei. Eforturi susţinute au fost depuse şi de colegii mei de la TVR Craiova pentru a strânge din fonduri proprii  cea mai mare parte a sumei  necesare investiţiei. Cu siguranţă, realizarea acestui proiect va avea efecte vizibile  şi în calitatea programelor produse şi difuzate de TVR Craiova pentru că,  până la urmă,  publicul telespectator este cel care dă măsura muncii noastre „ Anca Dindirică , coordonator cu atribuţii de director TVR Craiova

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova