loader
Foto

TVR Craiova împlinește 15 ANI

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, TVR Craiova își serbează aniversarea de 15 ani printr-o serie de evenimente și emisiuni aniversare.

 

Studioul TVR Craiova a fost infiinţat pe 16 mai 1996, însă a început să emită efectiv la 1 decembrie 1998, emisia fiind destinată inițial doar regiunii Oltenia.

Din martie 2002  Studioul TVR Craiova acoperă întreaga regiune istorică Oltenia (județele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți și Gorj), precum și județele Argeș și Teleorman, iar prin retransmisia efectuată prin intermediul TVR 3, emisiunile postului craiovean sunt receptate din 2008 și la nivel național.

În plus, odată cu începerea emisiei regionale, TVR Craiova reușește să acopere și o vastă regiune din sudul Dunării, adică exact teritoriile unde trăiesc comunități de români: în Serbia (Valea Timocului Sârbesc), Bulgaria (Valea Timocului Bulgăresc), Albania și Macedonia.

Așadar, de la o emisie de o oră pe zi  pe frecvența canalului TVR 1 și mai târziu TVR 2, astăzi TVR Craiova are zilnic 24 ore de emisie regională, prin satelit, pe canalul său propriu.

La acest ceas aniversar TVR Craiova va pregătit vouă, telespectatorilor, o lună întregă de emisiuni speciale dedicate acestui eveniment. Împreună ne vom aduce aminte și vom revedea cele mai importante emisiuni din ultimii ani dar ne vom face și planuri de viitor.

Festivitățile vor culmina  marți, 3 decembrie 2013, la ora 19:00  cu spectacolul aniversar “TVR Craiova 15 ANI” susținut de Ansambul Folcloric "Maria Tănase"  în sala Filarmonicii Oltenia

Așadar, rămâneți alături de TVR Craiova să sărbătorim împreună cei 15 ani de emisie.

8:30 Cap de afiș

9:30 PRIM (R)

-plan obiectiv ( reluare) prima parte (Reluare)
 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova