loader
Foto

Tratamentul durerilor de spate prin metoda McKenzie

Dacă aveți dureri de spate nu ratați ediția de marți, 29 aprilie a "Tabletei de sănătate". Invitatul Ramonei Moroșanu va fi domnul kinetoterapeut Alin Burileanu.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Domnul Burileanu Horia Alin, kinetoterapeut, vine în platoul emisiunii pentru a ne spune mai multe despre metoda McKenzie - o metodă de evaluare și tratament a tulburărilor de statică vertebrală. Aceasta se bazează pe relația cauză-efect dintre istoricul afecțiunii dureroase precum și pe răspunsul dureros la teste de mișcare, posturare și activități din timpul procesului de evaluare.

Domnul Alin Burileanu ne va arăta, în direct, care sunt exercițiile McKenzie care reduc simptomatologia și care sunt greșelile de postură care generează dar și cresc durerea.

Emisiunea se difuzează pe TVR 3 și TVR Craiova, în direct, începând cu ora 19.00.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova