loader
Foto

Toamna Severineană

În perioada 3-5 octombrie 2014, la Drobeta Turnu-Severin, a avut loc cea de-a VIII-a ediție a festivalului "Toamna Severineană".

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Domniţe frumoase, cavaleri medievali, muzică de fanfară, meşteri pricepuţi şi mai întâi de toate o expoziţie cu roade bogate - acestea sunt ingredientele ultimei ediţii a sărbătorii "Toamna Severineană la Drobeta-Turnu-Severin”.

O manifestare de la care nu au lipsit muzica populară şi voia bună. În cele trei seri ale petrecerii, pe scena organizată în centrul Severinului au urcat formaţii de fanfară renumite şi solişti consacraţi ai muzicii populare româneşti.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova