loader
Foto

„Toți Împreună”, la TVR Craiova | VIDEO

În ediția de duminică, 3 decembrie, a emisiunii „Toți Împreună” v-am prezentat o “Românie de poveste”, care cuprinde poveștile de viață a două familii remarcabile din Craiova. Acestora li se mai adaugă alte două povești despre istoria și opera a două mari personalități din lumea literară.

 

.

La rubrica “Romi pentru Oltenia” am fost timp de o zi musafirii familiei Boată, o familie de artiști care scriu istoria muzicii jazz. Prin puterea exemplului, ei au dovedit că se poate. Totul este să vrei și să muncești. Talentul e dar divin, dar fără muncă, harul se risipește.

Când vorbim de “Oltenia Multietnică” aducem în prim plan povestea familiei Bulandra, păstrătoarea unei moșteniri de excepție pentru orașul nostru, Adrian fiind nepotul arhitectului italian Ferdinand Bulfon.

Iar cercetătorii Muzeului Cărții și Exilului Românesc din Craiova au prezentat la rubrica “O carte…O minoritate”, pe de o parte, povestea familiei Brauner, o familie de etnici evrei, iar pe de altă parte, opera scriitoarei de origine germană, Herta Muller, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatură.

Imagine : Mihai Murărețu, Dan Catană, Dorel Zidaru, Ionuț Șerban
Editor imagine : Ramona Popa
Realizator : Marga Bulugean

6:00 Tableta de sănătate

(reluare)

7:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.12 (reluare) (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova