loader
Foto

"Toți împreună", la TVR Craiova | VIDEO

Duminică, 3 septembrie, am urmărit la TVR Craiova o nouă ediție "Toți împreună".

 

Urmărim o ediția despre tinerii merituoși de etnie romă, care vor să devină medici. Ei au candidat pe locurile speciale, iar această măsura vine ca un sprijin în procesul de reducere a decalajelor și discriminărilor generate de contextul istoric potrivnic minorității rome.

Ansamblul Irini ne va demonstra, asta doar dacă mai era nevoie, că una dintre cele mai populare compoziţii muzicale este Sirtaki sau Dansul Zorba.

La rubrica “O carte...o minoritate” vom vorbi despre Anton Pann. Mai exact, despre datele incerte legate de bibliografia sa. Bulgar, grec, rom căldărar sau român ?

Copiii macedoneni ne vor încânta cu dansul și exuberanța lor. Festivalul Privighetoarea de aur din Macedonia și cele 13 copile talentate vor face un spectacol de zile mari pe scena Cercului Militar din Craiova.

.

 

"Vară pentru voi", cu Loredana Berneanu

publicat: luni, 25 septembrie 2023

Luni, 25 septembrie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, cu Loredana Berneanu, o nouă ediție "Vară pentru voi".

La ce să fim atenți când cumpărăm un teren | VIDEO

La ce să fim atenți când cumpărăm un teren | VIDEO

publicat: luni, 25 septembrie 2023

Ce acte trebuie întocmite și când este cazul să mergem la notar aflăm din materialul următor, ce face parte din campania ”Fii informat! Alege ...

Tezaur roman găsit din întâmplare | VIDEO

Tezaur roman găsit din întâmplare | VIDEO

publicat: vineri, 22 septembrie 2023

Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Calafat a găsit, din întâmplare, o adevărată comoară, într-o pădure de pe raza localității doljene Desa.