loader
Foto

Galerie foto

Târgul de carte Gaudeamus la Craiova: Cine e activ pe piaţa de carte?

Vineri, 6 martie, de la ora 22:00 la TVR 3, discutăm cu Nicolae Marinescu - director editura Aius  și  Petrișor Militaru - critic literar, despre ultima ediție a Târgului de carte Gaudeamus.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Târgul de carte Gaudeamus, ediția a XIV-a, desfășurat de curând la Craiova, a readus în discuție problema pieței de carte din România.

Cine și câți sunt cititorii de astăzi, cum gestionează o editură cerințele diferite impuse pe de o parte de afacerea pe care o implică, pe de altă parte, de standardele valorice pe care ar trebui să le respecte și să le promoveze, cum își promovează editura cărțile și autorii pe care îi publică - iată doar câteva dintre întrebările la care încercăm să răspundem în această ediție a emisiunii "Cu cărțile pe față".

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova