loader
Foto

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate meşteşugurile din Vâlcea – de la ţesături, cusături, pictură, ceramică şi până la sculptură în lemn și metal.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Meşteri mai vechi şi unii mai tineri au răspuns invitaţiei Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea la ediţia din acest an a târgului organizat în Râmnicu Vâlcea. Oferta a fost bogată şi extrem de atractivă.
.
Târgul meșterilor populari a fost organizat cu ocazia aniversării a 636 de ani de la atestarea documentară a orașului Râmnicu Vâlcea.

.

17:00 Cântec și poveste

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Urmărim "Caravana TVR 3 la tine acasă" - duminică, 16 iunie, la TVR Craiova, de la ora 14:00 și la TVR 3, de la ora 17:00.

Inteligența Artificială, program de studiu la Universitatea din Craiova | VIDEO

Joi, 13 iunie, la "Actual Regional", Luiza Paraschivu v-a propus o ediție despre oferta existentă la Universitatea din Craiova.  

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

publicat: joi, 13 iunie 2024

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim - Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova