loader
Foto

„Tableta de sănătate": Tratamentul ortodontic | VIDEO

Vineri, 23 februarie, de la ora 16.00, Andrada Cojocaru v-a invitat la o nouă ediție a emisiunii „Tableta de sănătate".

 

Andrada Cojocaru
Tableta de sănătate
.
Zâmbetul perfect al adultului se construiește în copilărie, medicul ortodont și cel pedodont jucând un rol esențial.

Când trebuie făcut primul control stomatologic al copilului, ce afecțiuni se pot depista precoce, care sunt etapele tratamentului ortodontic, care este vârsta până la care se mai pot îndrepta defectele dentare și multe alte întrebări primesc răspuns astăzi de la Tamara Rahela Ioana, medic specialist ortodont și Denisa Cristina Grigore, medic specialist pedodont.

Și pentru că flora microbiană joacă un rol important în organismul nostru, d-na conf. univ. dr. Felicia Tuțulescu, din cadrul Facultății de Horticultură din Craiova, ne va explica ce sunt microbii, bacteriile, fungii și urmările lor în alimentație.

Producător: Dana Preda

Realizator: Andrada Cojocaru

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova