loader
Foto

"Tableta de sănătate", la TVR Craiova | VIDEO

Medici și specialiști din domeniul sănătății, sfaturi, scheme de tratament și noutăți legislative, în fiecare vineri, de la ora 16:00, la emisiunea "Tableta de sănătate", la TVR Craiova.

 

Andrada Cojocaru
Tableta de sănătate

.
Toate organele noastre sunt interdependente dar legătura dintre rinichi și inimă este cu adevărat impresionantă. O persoană cu boli cardiace semnificative va ajunge, în cele din urmă, să dezvolte boală renală cronică, iar o persoană cu afecțiuni renale să aibă și boli de inimă.
.
Care este legătura dintre inimă și rinichi, care sunt factorii care duc la afectarea funcțiilor cardiace si renale? Când ne prezentăm la doctor și care sunt cele mai întâlnite afecțiuni depistate, cum se face evaluarea funcției renale și ce metode de investigație există? Și nu în ultimul rând vom discuta despre stilul de viață și factorii de mediu - cum ne influențează sănătatea, cu invitații ediției din 22 martie:

- prof univ dr Cristina Florescu, medic primar cardiolog, șefa secției de cardiologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova
- asist univ dr Robert Dinu, medic primar nefrolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Producător: Dana Preda
Moderator: Andrada Cojocaru

6:00 Sport maxim

(reluare)

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova