loader
Foto

Tableta de sănătate, cu Andrada Cojocaru | VIDEO

Scolioză, cifoză, lordoză. Sunt deformări ale coloanei vertebrale care, identificate la timp, în primii ani de viață, pot fi corectate, mai tarziu adolescentul și tânărul adult putând duce o viată normală.

 

Tableta de sănătate

Aflăm care sunt exercițiile în cadrul terapiei Schroth și BSPTS și ce este un corset Cheneau. Tot astăzi, o adolescentă diagnosticată cu scolioză ne va povesti cum reușește să ducă o viață normală, visând la o carieră de model.

Invitați: Andreea Vîrban, terapeut acreditat la nivel European în terapia Schroth și BSPTS și Irina Zăbavă.

***

În fiecare miercuri, de la ora 14:00, pe TVR 3, și vinerea, de la ora 16:00, pe TVR Craiova, "Tableta de sănătate", cu Andrada Cojocaru, alături de invitați specialiști, cu subiecte de interes pentru toate categoriile de public.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova