loader
Foto

Galerie foto

Tableta de Sănătate cu dr. Gindrovel Dumitra

Marți, 30 ianuarie, de la ora 19:00, vă invităm la o noua editie a emisiunii Tableta de Sanatate. Invitat este dr. Gindrovel Dumitra - medic primar Medicină de Familie, coordonatorul Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Tema emisiunii:
Șase oameni au fost răpuși de gripă și peste 88.000 au infecții respiratorii acute. Îngrijorător este faptul că tot mai mulți copii sunt afectați de virus, iar medicii se tem de izbucnirea unei epidemii, odată cu începerea școlilor.

Conform autorităților, numărul total de decese la cazuri confirmate cu virus gripal este 6, toate cu tip A, subtip H3N2. Este vorba despre un bebeluș cu vârstă până într-un an, o persoană cu vârstă între 15 și 49 de ani, 1 persoană cu vârstă între 50 și 64 de ani și 3 decedați care aveau peste 65 de ani.

Patru dintre cei care au murit din cauza gripei erau femei și 2 bărbați. De asemenea, cei de la ISP atrag atenția că 5 persoane decedate “au avut condiții medicale pre-existente”. Cu alte cuvinte, aveau deja alte afecțiuni medicale, care au contribuit la agravarea cazurilor. Mai mult decât atât, niciuna din persoanele decedate nu era vaccinată.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova