loader
Foto

Galerie foto

"Stagiunea Europa" 2015/2016 în direct la TVR Craiova

În fiecare vineri din perioada 23 octombrie 2015 - 20 mai 2016, începând cu ora 19:00, TVR Craiova transmite live de pe scena Filarmonicii „Oltenia” Craiova o serie de 28 de concerte dedicate statelor membre ale Uniunii Europene în cadrul "Stagiunii Europa".

 

Craiova, capitală culturală europeană 2021

Scena Filarmonicii “Oltenia” va găzdui 28 de concerte dedicate statelor membre ale Uniunii Europene, având ca artiști invitați 28 de dirijori și 31 de soliști. Renumiți muzicieni, ei își vor reprezenta țările de proveniență la Craiova, devenind excelenți mesageri ai artei și culturii acestora. Cu înalt profesionalism și inegalabilă măiestrie interpretativă, artiștii invitați vor oferi publicului inclusiv lucrări muzicale contemporane (majoritatea constituind prime audiții), create de compozitori originari din fiecare stat membru al Uniunii Europene.


Renumiți muzicieni își vor reprezenta țările de proveniență la Craiova, devenind excelenți mesageri ai artei și culturii acestora. Cu înalt profesionalism și inegalabilă măiestrie interpretativă, artiștii invitați vor oferi publicului inclusiv lucrări muzicale contemporane (majoritatea constituind prime audiții), create de compozitori originari din fiecare stat membru al Uniunii Europene.

Mai multe detalii legate de programul complet al evenimentelor găsiți pe site-ul Filarmonicii Oltenia si pe www.europaseason.eu

Programul TVR Craiova poate fi urmărit live, online pe TVRplus.ro

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Lumea de aproape

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova