loader
Foto

"Spirit și Credință" - Ediție specială

Sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 9.00, la TVR 3, Simona Carauleanu vă propune să urmăriți o ediție specială despre  Sfânta sărbătoare a Paștelui.

 

Simona Carauleanu
Spirit și credință

Vă propunem în această ediție specială, dedicată sfintelor sărbători pascale, să vorbim despre credință, bucurie, ca daruri pe care mântuitorul Isus Christos ni le-a dat, despre marea taină a vieții noastre creștine, Învierea Mântuitorului ca trecere de la un stadiu de viață la altul.

Astfel, Fiul lui Dumnezeu, cel care intră în viața noastră ca o salvare pentru omenire, este alături de fiecare dintre noi. Primim binecuvântarea și cuvintele  pline de har din partea  ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei.

(w882) spirit

Moderator: pr.Adrian Stănulică
Realizator: Simona Carauleanu

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova