loader
Foto

Spectacolul "De ieri, de azi, pentru mâine" la Cap de afiș

Marţi, 24 iunie, de la ora 13:00, la TVR3, aţi putut urmări secvenţe din spectacolul "De ieri, de azi, pentru mâine", derulat în cadrul proiectului „Fii stăpân pe viaţa ta!”.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova și Asociația „Tinerii Luptă Împotriva Viciilor Mileniului III”, în cadrul proiectului „Fii stăpân pe viaţa ta!” au prezentat spectacolul “De ieri,de azi, pentru mâine”.

Cele două scenarii câștigătoare ale concursului, iniţiat de asociaţie pentru informarea tinerilor despre pericolul traficului de persoane, au fost: „Moira” de Bocai Andreea și „Linişte,aici nu se vorbeşte” de Chilom A.S. Alexandra.

Regizorul spectacolului este Florin Paraschivu, iar din distibuţie  fac parte studenţii Departamentului de Artă Teatrală al Univesităţii din Craiova.

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova