loader
Foto

Galerie foto

Sinistrați asigurați degeaba

În ciuda faptului că majoritatea sinistraților din zonele afectate de viituri au avut asigurari de locuințe, aceștia nu au primit nici un fel de despăgubire din partea firmelor de asigurări.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Sinistraţii din localităţile afectate de viituri sunt ignoraţi de reprezentanţii firmelor de asigurări. Până acum nimeni nu a primit vreun ban drept despăgubire, aşa cum scrie în contractele de asigurare.

Şi nu este vorba de poliţele obligatorii, ci de cele facultative, prin care oamenii şi-au asigurat nu numai casele, ci şi bunurile din interior. Sinistraţii cred că asiguratorii invocă motive puerile, doar pentru a nu plăti. Unii nici nu mai răspund la telefon.

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova