loader
Foto

Galerie foto

Seară deschisă cu sport, teatru și muzică bună

Miercuri, 22 octombrie, de la ora 19:00, v-am invitat să urmăriți, emisiunea "Seară deschisă", în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediția este disponinilă online pe TVR+

În cadrul acestei ediții am aflat noutăți de la Silviu Obeanu - antrenor wushu, centură neagră 4 Duan, de la Clubul Sportiv Wu Quan Li S.C. Craiova, dar și de la tinerii campioni, care au venit cu 19 medalii de aur, Adrian Mihai și Andreea Ignat.

Alături de noi a fost și Haricleea Nicolau - secretarul literar de la Teatrul Național Craiova, iar în final v-am invitat la muzică populară alături de Zorina Chelu Bălan - câștigătoarea Trofeului Maria Tănase din 2013.

Pentru a intra în posesia premiilor oferite de librarie.net vă așteptăm să ne sunați și să intrați în direct cu noi, la numărul de telefon 0251.50.61.61.

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova