loader
Foto

"Seară deschisă" cu Olguța Berbec

Vineri, 19 septembrie, de la ora 19:00, în direct la TVR3 și TVR Craiova dar și online pe www.tvrplus.ro  ați putut viziona o nouă ediție a emisiunii "Seară deschisă".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Dragi prieteni, pentru că estre vineri, vă invităm la voie bună alături de Olguța Berbec - solistă a Ansamblului Doina Gorjului din Tg. Jiu și la rețete inedite pregătite de maestrul bucătar Lino Bucci, alături de fiica sa, Mayla.

Tot în această ediție vom discuta și cu medicul cardiolog Constantin Bătăiosu. Nu uitați nici de telefonul telespectatorului 0251.50.61.61 prin intermediul căruia puteți intra în direct cu noi.

Vă așteptăm.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

 

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova