"Schimb de pase" cu Felix Grigore
miercuri, 13 august 2014
Luni 11 august, în platoul emisiunii "Schimb de pase" la TVR Craiova, invitatul lui Valentin Pribeanu a fost Felix Grigore - directorul executiv al CS Universitatea Craiova.
Schimb de pase - TVR Craiova

Această ediţie a emisiunii "Schimb de pase" este disponibilă online pe TVR+

Oficialul craiovean a declarat luni seara, în direct la TVR Craiova "Nici un meci nu a fost uşor. Noi intrăm mereu pe teren cu gândul de a câştiga fiecare partidă, dar şi adversarii se pregătesc. Pandurii sunt o echipă care din punctul meu de vedere se va bate la cupele europene... A fost un joc bun cu Pandurii, am avut multe ocazii. Cu Steaua am început de la 1-0, este greu să revii, să nu uităm că Steaua este totuşi campioana României, care joacă în preliminariile Ligii. Sperăm să piardă cu noi în retur, la Craiova. Cu Viitorul, iar am luat goluri din faze fixe. Asta înseamnă că echipa respectivă nu ne-a prins pe picior greşit la fazele de joc."

Felix Grigore le-a transmis suporterilor că nu trebuie să-şi facă griji în privinţa menţinerii în prima ligă: „Întotdeauna ne-am ţinut de cuvânt: am spus că vom promova şi am făcut-o, am spus că nu vom avea probleme cu dreptul de promovare şi nu am avut, acum vă spun că nu vom avea probleme în atingerea obiectivului. Consider în continuare că nu ne interesează cele şase locuri de jos, pentru că avem alt obiectiv."

Declarațiile facute în direct la TVR Craiova de Felix Grigore au fost preluate și de presa locală: