loader
Foto

„Satul meu”: Stațiunea Didactică „Banu Mărăcine” | VIDEO

Duminică, 7 aprilie, de la ora 8.00, la TVR Craiova, am aflat despre retehnologizarea Stațiunii Didactice „Banu Mărăcine” și despre problemele agricultorilor doljeni.

 

Dana Preda
Satul meu

Stațiunea Didactică Banu Mărăcine are din acest an spații modernizate pentru formarea specialiștilor în domeniul viti-vinicol: o sală de degustare de vinuri și una de expoziție a vinurilor de colecție.

Despre problemele agricultorilor doljeni întâmpinate în 2023 vom vorbi cu Sorin Agapie, directorul Direcției pentru Agricultură Dolj și cu fermierul Costel Iancu din comuna Drănic, agricultor cu experiență de 30 de ani, care lucrează o suprafață de 2.500 de hectare, iar ferma sa este una dintre cele mai tehnologizate din Dolj, cu utilaje performante, silozuri, sistem de irigații și dronă agricolă.

 

Imagine: Ionuț Șerban, Sorin Galiceanu, Nicușor Beletei

Editor imagine: Marius Anghel

Realizator: Dana Preda

 

 

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova