loader
Foto

„Satul meu”: Stațiunea Didactică „Banu Mărăcine” | VIDEO

Duminică, 7 aprilie, de la ora 8.00, la TVR Craiova, am aflat despre retehnologizarea Stațiunii Didactice „Banu Mărăcine” și despre problemele agricultorilor doljeni.

 

Dana Preda
Satul meu

Stațiunea Didactică Banu Mărăcine are din acest an spații modernizate pentru formarea specialiștilor în domeniul viti-vinicol: o sală de degustare de vinuri și una de expoziție a vinurilor de colecție.

Despre problemele agricultorilor doljeni întâmpinate în 2023 vom vorbi cu Sorin Agapie, directorul Direcției pentru Agricultură Dolj și cu fermierul Costel Iancu din comuna Drănic, agricultor cu experiență de 30 de ani, care lucrează o suprafață de 2.500 de hectare, iar ferma sa este una dintre cele mai tehnologizate din Dolj, cu utilaje performante, silozuri, sistem de irigații și dronă agricolă.

 

Imagine: Ionuț Șerban, Sorin Galiceanu, Nicușor Beletei

Editor imagine: Marius Anghel

Realizator: Dana Preda

 

 

15:30 Memoria locului

: Mănăstirea Arnota

16:00 Literatura la Craiova

 
Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Invitata ediției este profesoara și interpreta Georgeta Corlan Enache. Ansamblul „Bordeiașul” al Clubului Copiilor din Baia de Aramă, coordonat ...

 

#tvrcraiova