loader
Foto

O nouă cultură de năut în comuna Poiana Mare | VIDEO

Duminică, 16 iunie, de la ora 8.00, pe TVR Craiova, ediția emisiunii „Satul meu”, vă prezintă legumicultorii de varză timpurie din comuna Moțăței, iar în comuna doljeană Poiana Mare facem cunoștință cu Ștefan Gheșa și asociații, din cooperativa de creșterea vițeilor, care înființează o cultură de năut.

 

Dana Preda
Satul meu

Legumicultorii din comuna Moțăței din Dolj sunt printre primii din țară care scot la vânzare varza extratimpurie în aprilie. I-am cunoscut la plantarea verzei la tunel și la agril pe Dan Ciochină, Flavius Enea și pe Codruț Giurcă.

În comuna doljeană Poiana Mare, Ștefan Gheșa și asociații din cooperativa de creșterea vițeilor dezvoltă această afacere, dar anul acesta înființează și o cultură de năut pe 45 de hectare.

***

Imagine: Cristi Roșu, Nicușor Beletei

Editor imagine: Marius Anghel

Realizator: Dana Preda

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 

Urmărim "Caravana TVR 3 la tine acasă" - duminică, 16 iunie, la TVR Craiova, de la ora 14:00 și la TVR 3, de la ora 17:00.

Inteligența Artificială, program de studiu la Universitatea din Craiova | VIDEO

Joi, 13 iunie, la "Actual Regional", Luiza Paraschivu v-a propus o ediție despre oferta existentă la Universitatea din Craiova.  

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

publicat: joi, 13 iunie 2024

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim - Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova