loader
Foto

Galerie foto

Sărbătorim Sfântul Ioan în Oltenia la "Regional Cafe"

Miercuri 07 ianuarie, de la ora 08:00, Alina Șerban și Doru Ciolacu au pregătit o ediţie specială a emisiunii "Regional Cafe" cu muzică și voie bună cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

O ediție presărată cu premii oferite de librărie.net și o dimineață de neuitat, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, precum și on-line pe www.tvrplus.ro.

Alături de Alina Șerban și Doru Ciolacu în platoul TVR Craiova au fost prezenți: Taraful "Perla Dunării" din Calafat, Ramona Bădescu - purtătorul de cuvânt al Filarmonicii Oltenia Craiova, Ion Crețu - maestru dirijor și Ionel Garoafă - maestru coregraf la Ansamblul Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, dar și Emilian Zuican - șeful I.P.J. Dolj.

Această ediţie este disponibilă online pe TVRplus.ro

16:00 Literatura la Craiova

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova