loader
Foto

Galerie foto

Sărbătorim Sfântul Ioan în Oltenia la "Regional Cafe"

Miercuri 07 ianuarie, de la ora 08:00, Alina Șerban și Doru Ciolacu au pregătit o ediţie specială a emisiunii "Regional Cafe" cu muzică și voie bună cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

O ediție presărată cu premii oferite de librărie.net și o dimineață de neuitat, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, precum și on-line pe www.tvrplus.ro.

Alături de Alina Șerban și Doru Ciolacu în platoul TVR Craiova au fost prezenți: Taraful "Perla Dunării" din Calafat, Ramona Bădescu - purtătorul de cuvânt al Filarmonicii Oltenia Craiova, Ion Crețu - maestru dirijor și Ionel Garoafă - maestru coregraf la Ansamblul Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, dar și Emilian Zuican - șeful I.P.J. Dolj.

Această ediţie este disponibilă online pe TVRplus.ro

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova